Deel je mening




5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 61 reviews)
Uitstekend98%
Heel goed2%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Heb je al genoten van onze ontbijtjes? Deel hier je ervaring! Of heb jij nog tips voor ons ? Wij horen ze graag!

Ontbijt

Rated 5 out of 5
januari 9, 2022

Super verzorgd , lekker en vers .
Top ontbijt fijn aan huis geleverd.

Yliona

Meer dan genoeg, lekker vers en goed verzorgt

Rated 5 out of 5
december 27, 2021

Dit was een zeer aangename ervaring, heel leuk waren het gebakken ei met spekplakjes, het vers gesneden fruit met de natuuryoghurt en de homemade granola, maar eigenlijk was alles af tot de servietjes toe. Je moet, als je dit hebt besteld ,aan niets denken en voor niets zorgen want alles is voorzien. We hebben heerlijk kunnen genieten en gezellig babbelen. Dank je wel en proficiat !!

familie Steegmans-Vandermot

Fantastisch kerstontbijt

Rated 5 out of 5
december 26, 2021

Fantastisch lekker ontbijt. Warme eitjes en koffiekoeken, zo veel keuze. Om meerdere keren van te eten. Jullie denken echt aan alles en alles is zo vers!!!

Klara

Top ontbijt

Rated 5 out of 5
december 5, 2021

Top ontbijt 😁 echt een dikke aanrader echt alles is lekker vers 😊 Echt fijn da het warm aan komt

Ginne Claes

Voor herhaling vatbaar!

Rated 5 out of 5
augustus 15, 2021

Super ontbijt! Heel gevarieerd en uitgebreid, alles kraakvers en heel erg lekker. Werkelijk niets op aan te merken. Wij hebben ervan genoten!

Astrid

Verjaardags ontbijt.

Rated 5 out of 5
juli 25, 2021

Alles was vers,lekker en uitgebreid.
Wij zijn heel tevreden.
Een aanrader.

Freddy

Zeer, zeer lekker!

Rated 5 out of 5
juni 20, 2021

Top ontbijt met alles erop en eraan, doe zo voort!!

Smets Sonia

Heeeel leuke verrassing voor 60°verjaardag!!!

Rated 5 out of 5
juni 11, 2021

Heel lekker ontbijt, verse producten, veel, mooi gepresenteerd en verzorgd. Een aanrader.
Dank je wel!

Nicole Gemis

Super lekker en verrassend!!!

Rated 5 out of 5
mei 21, 2021

Heel lekker en gevarieerd, en een hele goede service! Een echte aanrader!

Kristel Vanden Driessche

VERRASEND

Rated 5 out of 5
mei 7, 2021

Onverwachts een ontbijt ontvangen voor onze beide pensionering.
Aangeboden door een familielid in West Vlaanderen die tastoe enkel gevonden heeft op internet.
Wel de verassing was schitterend en zeer lekker

Patrick

Zalig onbtijt!

Rated 5 out of 5
april 30, 2021

Heel vers, gevarieerd ontbijt met persoonlijke touch en oog voor detail. Ook zeer vriendelijke en vlotte service. Kortom, topkwaliteit die je nergens anders in de streek kan vinden. Een echte aanrader!

Ina Devos

Lekker ontbijt

Rated 5 out of 5
april 27, 2021

Heel lekker ontbijt! Supervers en meer dan voldoende. Voor herhaling vatbaar!

Jenny Pellin-Erna

Dubbel ontbijt met Delicious Delight en Healthy Habits

Rated 5 out of 5
april 24, 2021

Zeer aangenaam verrast door de verse producten, het ruime aanbod en variatie.
Alles was tip top en zéér lekker.
Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Wij zeggen het voort !!!
Bedankt.

Familie Coenen - Vanherle

Heeeeeeerlijk om 's morgens zo verwend te worden!!!

Rated 5 out of 5
januari 25, 2021

Heel lekker ontbijt, veel keuze, lekker vers!!!
Dankjewel!!!

Truyers-Noels Johnny en Carine

Super ontbijt!!

Rated 5 out of 5
januari 1, 2021

Zeer lekker, heel verse producten en veel! Aanrader!

Vanessa

Gevarieerd, vers en lekker ontbijt

Rated 5 out of 5
december 31, 2020

Het was een gevarieerd, vers en super lekker ontbijt met verschillende homemade producten. Voor herhaling vatbaar!

Céline

Ontbijt

Rated 5 out of 5
december 27, 2020

Heerlijk,vers,veel,te veel om op te noemen ,in een woord FANTASTICH…..zullen zeker nog bestellen bij jullie
Bedankt

Bosch-Vaelen Spalbeek

fantastisch

Rated 5 out of 5
december 24, 2020

Super ontbijt, veel oog voor details, lekkere verse en zelfgemaakte producten. Extra service gekregen voor mijn 60ste verjaardag. Iedereen was super enthousiast. Voor herhaling vatbaar.

Berden-Agten Lieve

schitterend

Rated 5 out of 5
december 6, 2020

Lekker ontbijt, zeker voor herhaling vatbaar

Danny

Pure verwennerij

Rated 5 out of 5
december 6, 2020

Heerlijk!
Uitgebreid!
Leuk gepresenteerd!
En toffe service!

Hilde Lavrijsen

Heerlijk ontbijtje!

Rated 5 out of 5
november 22, 2020

Er werd ons een heerlijk ontbijt geleverd deze morgen. Lekkere broodjes, heerlijk krakende koffiekoeken en veel ander zoets…
Voor ieder wat wils en sowieso genoeg!
Dankjewel tastoe. Onze zondag is zalig begonnen!
Liefs,
Inne

Inne Raskin

Heerlijk ontbijt

Rated 5 out of 5
november 21, 2020

Cadeau gedaan voor een verjaardag en de persoon was aangenaam verrast!

Micaelle

Heerlijk ontbijt

Rated 5 out of 5
november 15, 2020

Verzorgt en echt lekker ontbijt top

Rasking veronique

Heel lekker

Rated 5 out of 5
november 15, 2020

Heel goed ontbijt, veel, mooi gepresenteerd en vooral heel lekker. Een aanrader
Dank je wel

Schouterden benny

Fantastisch lekker ontbijt

Rated 5 out of 5
november 12, 2020

4 maal het delicious delight ontbijt besteld en het was DELICIOUS. Een heerlijk ontbijt met veel variatie en alles supervers. We hebben ervan genoten. We bestellen snel weer. Bedankt Tastoe voor al het lekkers.

Jurgen Walravens

Delicious delight en Healty habits

Rated 5 out of 5
november 11, 2020

Op tijd geleverd en was zelfs nog warm.
Het was zeer vers allemaal en lekker en meer dan genoeg, zekers voor herhaling vatbaar.

Wolfs Anja

Super lekker en alles zéér vers!

Rated 5 out of 5
november 8, 2020

Genoten van een héél uitgebreid, héél vers en heerlijk ontbijt met een personal touch. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar! Dikke merci!

Ann Vandenwijngaert

Heerlijke weekendstarter

Rated 5 out of 5
oktober 24, 2020

Een lekker ontbijt, heerlijk om het weekend te beginnen. Heerlijke geuren, ruim voldoende. ’s Middags konden we nog eten.
Dank je wel, Tastoe.

M & M

Heerlijk, uitgebreid én gevarieerd ontbijt!

Rated 5 out of 5
september 13, 2020

Wij hebben enorm genoten van ons ontbijt! Alles wat je wenst te hebben als ontbijt vind je terug in het pakket, het is enorm gevarieerd! Het fijne is ook dat er zelfgemaakt lekkers tussen zit én dat proef je ook. Heel aangenaam om je zondag zo te kunnen beginnen! Dikke aanrader!

Bart & Anke

heerlijk ontbijt

Rated 5 out of 5
september 10, 2020

een ontbijt om U tegen te zeggen,heel goed verzorgd en lekker ook meer dan voldoende,we hadden ons buikskes goed rond gegeten.We gaan heel snel opnieuw bestellen en ook iemand een ontbijt cadeau doen,een echte aanrader

Daniels Anita

Super trouwontbijt!

Rated 5 out of 5
augustus 24, 2020

Tastoe Kermt vervulde onze verwachtingen en zoveel meer! Versheid ten top, heerlijk zelfbereide extra’s, grote porties, originele verpakkingen,… Wij zijn fan!

Elke

Topontbijt

Rated 5 out of 5
augustus 24, 2020

Wow! Zo mooi verzorgd, uitgebreid en lekker. Ook extra punten voor de persoonlijke aanpak ❤️ Aanrader!

Jill en Pieter-Jan

Heerlijk voldoende

Rated 5 out of 5
augustus 21, 2020

Heel lekker ontbijt voor vrouwtje en kleinkinderen. Echt van genoten en goed gevarieerd. Meer dan voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar

Willy

Delicious delight

Rated 5 out of 5
augustus 10, 2020

Super lekker en zeer uitgebreid ontbijt. Alles heel vers. De chocolate chip cookies zijn ook een echte aanrader!

Thomas Vandevenne

Kraakverse kwaliteit

Rated 5 out of 5
augustus 9, 2020

Ontzettend genoten van delicious delight en healthy habits. Super enthousiaste levering, kraakverse producten met veel zelfgemaakte lekkernijen en heel leuk gepresenteerd met die leuke boodschapjes! Een echte aanrader!

Kathleen

Heerlijk ❤️

Rated 5 out of 5
augustus 3, 2020

Gewoon perfect 😋

Lore

Basis ontbijt +kind ontbijt

Rated 5 out of 5
augustus 2, 2020

Was heel lekker alles vers gemaakt en op tijd geleverd wij bestellen zeker nog eens

Blokken

Super ontbijt

Rated 5 out of 5
augustus 2, 2020

Heel lekker ontbijt, zeer uitgebreid (we hebben er ook nog van kunnen lunchen), alles was vers, de eitjes nog warm.
De super lekkere Zelfgemaakte koekjes waren een leuke extra.
En alles werd netjes op tijd geleverd. Kortom, we bestellen zeker nog eens!

Anniek

Top ontbijt !

Rated 5 out of 5
augustus 1, 2020

Ik had voor mijn man zijn 30e verjaardag een verrassing ontbijt laten leveren aan huis.
Wauw, hoeveel en hoe ontzettend lekker was dit allemaal. De zelfgemaakte koekjes, granola,confituren, top!
Verse broodjes, allemaal zeer lekker.
We bestellen hier zeker en vast nog aan, top service en vriendelijk!
Zo steunen we de lokale handelaar 👍

Annemie Feytons

Super verzorgd en lekker

Rated 5 out of 5
juli 26, 2020

We hebben genoten van een zeer uitgebreid, goed verzorgd en lekker ontbijt. Zelfs met glutenvrije alternatieven !
Absolute aanrader.

Katrijn Franssens

Lekker en uitgebreid ontbijt.

Rated 4 out of 5
juli 25, 2020

Gevarieerd,netjes ecologisch en tijdig geleverd. Je blijft zeker niet met honger achter. Een aanrader.

Luc & Marijse

Koninklijk ontbijt!

Rated 5 out of 5
juli 25, 2020

5 sterren en basta! Zeker voor herhaling vatbaar!

Bruyninckx

Top ontbijt

Rated 5 out of 5
juli 25, 2020

Een heerlijk uitgebreid ontbijt met een vriendelijke glimlach aan huis geleverd. Dit gaan we zeker nog bestellen en daar moet niet altijd een reden voor zijn. Een echte aanrader!

Bart en Tina

Topontbijt

Rated 5 out of 5
juli 21, 2020

We hebben heel lekker gegeten. We hebben genoten van de yoghurt met fruit en granola, hmmm ! En alles mooi verzorgd.
Gaan we zeker nog eens doen.

M&M

Zalig ontbijt

Rated 5 out of 5
juli 21, 2020

Heerlijk ontbijt met verse producten, vriendelijk aan huis gebracht met oog voor details
Een echte aanrader, wij gaan het alvast nog eens doen😉
Doe zo verder!
Echt top!

Brecht en Helena

Heerlijk, gevarieerd en verzorgd

Rated 5 out of 5
juli 21, 2020

Lekker en voor elk wat wils. Goede producten en met heel veel smaak ontbeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Patrik Dekeyser

Echt de moeite! 😍

Rated 5 out of 5
juli 18, 2020

Leuk ontbijt met héél veel keuze en lekkers!
Voor herhaling vatbaar.
Zeker een aanrader.

Marisa Ruff

Geweldig, geweldig en euhm.... geweldig!

Rated 5 out of 5
juli 11, 2020

Weer heerlijk genoten van het lekkere, kwalitatieve en uitgebreide ontbijt.
Wij maken er graag een gewoonte van en kunnen het enkel maar iedereen aanraden!

Joost, Jolien en Emile

Heerlijk!

Rated 5 out of 5
juli 6, 2020

Een heel lekker en afgewerkt ontbijt, van de omeletjes en broodjes tot de quotes in het pakket! Onze ervaring was echt helemaal top!

Jannick & Zoë

Heerlijk en vers

Rated 5 out of 5
juli 5, 2020

Mijn vriend en ik vonden het een heerlijk ontbijt met verse producten. Alles vers gemaakt. Dikke duim 👍

Kim