Huisbereid
Mmmm, Tastoe cookies

Huisbereid

Tastoe Kermt streeft ernaar om u een ontbijt te bezorgen met kwaliteitsvolle producten. Daarom maken we een zorgvuldige selectie bij leveranciers vanuit de regio of verwennen we u met onze huisgemaakte lekkernijen zoals confituur, granola, koekjes…allemaal met liefde bereid om jou en je geliefden te verwennen.

 

Granola

Onze huisgemaakte granola bevat o.a. havervlokken, esdoornsiroop, veenbessen en lekker veel noten. Dt vinden wij het lekkerst. Granola is lekker met yoghurt en een lepeltje van onze zelfgemaakte confituur.

Confituur

De lekkerste confituur maak je zelf én met fruit van het seizoen. Seizoensfruit is vanzelf sappiger en zoeter van smaak. Daardoor heeft onze homemade confituur al meteen een streepje voor op confituur uit de winkel.

Fruitsap en fruitsla

Voor ons fruitsap persen wij de appelsienen natuurlijk zelf. Zo behouden wij grotendeels de vitaminen en mineralen. Daarnaast kiezen we ervoor om onze heerlijk frisse fruitsla iedere ochtend zelf te snijden.

Brood

Ons huisgebakken brood is een donker meergranenbrood op basis van gegrilde moutsoorten die een zeer specifieke smaak en aroma geven. Ons brood bevat o.a., lijnzaad, sesamzaad, gierst, gerst soja en lijnzaadolie.