Over Tastoe
Mijn verhaal

Ik ben Jill en een jaar geleden vol enthousiasme gestart met mijn eigen ontbijt-aan-huis-zaakje!

Niet te geloven maar het is al een jaar geleden dat ik met het zaakje TASTOE Kermt ben begonnen. Zo blij dat ik toen de sprong heb gewaagd en ervoor ben gegaan!

Nooit gedacht dat het zo een succes zou worden. Onze weekenden zijn behoorlijk goed gevuld met de voorbereidingen en leveringen van de ontbijten. Ik geef het toe, misschien zijn we net op het juiste moment gestart, in het begin van de coronacrisis.

Deze coronatijd was allesbehalve een saaie periode. Niet enkel een jaar verder met dit zaakje, maar in februari zijn Joris en ik, trotse ouders geworden van onze zoon Ties.

Door de geboorte van Ties en alle zorg die erbij komt kijken, hebben we besloten om jullie voorlopig enkel op zon- en feestdagen te verwennen met ontbijtjes. Misschien bereiden we na verloop van tijd terug uit naar zaterdagen!

Één jaar later en de dankbaarheid van onze klanten doet zo deugd. Vaak krijgen we nog mailtjes achteraf om te laten weten dat ze van het ontbijt hebben genoten.

DAAR DOEN WE HET VOOR! VOL ENTHOUSIASME NAAR HET VOLGENDE TASTOEJAAR!


TASTOE en blijf geniet van je ontbijt!
Liefs, Jill

Heb je tips of wil je samenwerken?

Producten met aandacht voor de ambacht vinden we heel belangrijk. Daarom staan we open voor jullie opmerkingen, tips en suggesties!
Wil je graag samenwerken met ons? Contacteer ons gerust.
We willen graag vernieuwend werken om het zo boeiend mogelijk te houden.

Huisbereid

Omdat vers altijd beter smaakt, kiezen we voor versgeperst fruitsap, huisgebakken granola en koekjes en bereiden we onder andere onze fruitsla zelf.

Warme bakker

De smaak en het geluid van een knapperige pistolet is niet te evenaren. Daarom werken wij samen met een warme bakker uit de buurt.

Ecologisch

We kiezen voor ontbijtdozen vervaardigd uit bruin kraftkarton, borden uit suikerriet en zoveel mogelijk composteerbaar en recycleerbaar materiaal.