Reviews




5
5,0 rating
5 op 5 sterren (gebaseerd op 57 reviews)
Uitstekend98%
Zeer goed2%
Gemiddeld0%
Matig0%
Vreselijk0%

Heb je al genoten van een ontbijt van Tastoe? Laat dan zeker van je horen. We zijn benieuwd naar je ervaringen!



Voor herhaling vatbaar!

5,0 rating
augustus 15, 2021

Super ontbijt! Heel gevarieerd en uitgebreid, alles kraakvers en heel erg lekker. Werkelijk niets op aan te merken. Wij hebben ervan genoten!

Astrid

Verjaardags ontbijt.

5,0 rating
juli 25, 2021

Alles was vers,lekker en uitgebreid.
Wij zijn heel tevreden.
Een aanrader.

Freddy

Zeer, zeer lekker!

5,0 rating
juni 20, 2021

Top ontbijt met alles erop en eraan, doe zo voort!!

Smets Sonia

Heeeel leuke verrassing voor 60°verjaardag!!!

5,0 rating
juni 11, 2021

Heel lekker ontbijt, verse producten, veel, mooi gepresenteerd en verzorgd. Een aanrader.
Dank je wel!

Nicole Gemis

Super lekker en verrassend!!!

5,0 rating
mei 21, 2021

Heel lekker en gevarieerd, en een hele goede service! Een echte aanrader!

Kristel Vanden Driessche

VERRASEND

5,0 rating
mei 7, 2021

Onverwachts een ontbijt ontvangen voor onze beide pensionering.
Aangeboden door een familielid in West Vlaanderen die tastoe enkel gevonden heeft op internet.
Wel de verassing was schitterend en zeer lekker

Patrick

Zalig onbtijt!

5,0 rating
april 30, 2021

Heel vers, gevarieerd ontbijt met persoonlijke touch en oog voor detail. Ook zeer vriendelijke en vlotte service. Kortom, topkwaliteit die je nergens anders in de streek kan vinden. Een echte aanrader!

Ina Devos

Lekker ontbijt

5,0 rating
april 27, 2021

Heel lekker ontbijt! Supervers en meer dan voldoende. Voor herhaling vatbaar!

Jenny Pellin-Erna

Dubbel ontbijt met Delicious Delight en Healthy Habits

5,0 rating
april 24, 2021

Zeer aangenaam verrast door de verse producten, het ruime aanbod en variatie.
Alles was tip top en zéér lekker.
Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Wij zeggen het voort !!!
Bedankt.

Familie Coenen - Vanherle

Heeeeeeerlijk om 's morgens zo verwend te worden!!!

5,0 rating
januari 25, 2021

Heel lekker ontbijt, veel keuze, lekker vers!!!
Dankjewel!!!

Truyers-Noels Johnny en Carine

Super ontbijt!!

5,0 rating
januari 1, 2021

Zeer lekker, heel verse producten en veel! Aanrader!

Vanessa

Gevarieerd, vers en lekker ontbijt

5,0 rating
december 31, 2020

Het was een gevarieerd, vers en super lekker ontbijt met verschillende homemade producten. Voor herhaling vatbaar!

Céline

Ontbijt

5,0 rating
december 27, 2020

Heerlijk,vers,veel,te veel om op te noemen ,in een woord FANTASTICH…..zullen zeker nog bestellen bij jullie
Bedankt

Bosch-Vaelen Spalbeek

fantastisch

5,0 rating
december 24, 2020

Super ontbijt, veel oog voor details, lekkere verse en zelfgemaakte producten. Extra service gekregen voor mijn 60ste verjaardag. Iedereen was super enthousiast. Voor herhaling vatbaar.

Berden-Agten Lieve

schitterend

5,0 rating
december 6, 2020

Lekker ontbijt, zeker voor herhaling vatbaar

Danny

Pure verwennerij

5,0 rating
december 6, 2020

Heerlijk!
Uitgebreid!
Leuk gepresenteerd!
En toffe service!

Hilde Lavrijsen

Heerlijk ontbijtje!

5,0 rating
november 22, 2020

Er werd ons een heerlijk ontbijt geleverd deze morgen. Lekkere broodjes, heerlijk krakende koffiekoeken en veel ander zoets…
Voor ieder wat wils en sowieso genoeg!
Dankjewel tastoe. Onze zondag is zalig begonnen!
Liefs,
Inne

Inne Raskin

Heerlijk ontbijt

5,0 rating
november 21, 2020

Cadeau gedaan voor een verjaardag en de persoon was aangenaam verrast!

Micaelle

Heerlijk ontbijt

5,0 rating
november 15, 2020

Verzorgt en echt lekker ontbijt top

Rasking veronique

Heel lekker

5,0 rating
november 15, 2020

Heel goed ontbijt, veel, mooi gepresenteerd en vooral heel lekker. Een aanrader
Dank je wel

Schouterden benny

Fantastisch lekker ontbijt

5,0 rating
november 12, 2020

4 maal het delicious delight ontbijt besteld en het was DELICIOUS. Een heerlijk ontbijt met veel variatie en alles supervers. We hebben ervan genoten. We bestellen snel weer. Bedankt Tastoe voor al het lekkers.

Jurgen Walravens

Delicious delight en Healty habits

5,0 rating
november 11, 2020

Op tijd geleverd en was zelfs nog warm.
Het was zeer vers allemaal en lekker en meer dan genoeg, zekers voor herhaling vatbaar.

Wolfs Anja

Super lekker en alles zéér vers!

5,0 rating
november 8, 2020

Genoten van een héél uitgebreid, héél vers en heerlijk ontbijt met een personal touch. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar! Dikke merci!

Ann Vandenwijngaert

Heerlijke weekendstarter

5,0 rating
oktober 24, 2020

Een lekker ontbijt, heerlijk om het weekend te beginnen. Heerlijke geuren, ruim voldoende. ‘s Middags konden we nog eten.
Dank je wel, Tastoe.

M & M

Heerlijk, uitgebreid én gevarieerd ontbijt!

5,0 rating
september 13, 2020

Wij hebben enorm genoten van ons ontbijt! Alles wat je wenst te hebben als ontbijt vind je terug in het pakket, het is enorm gevarieerd! Het fijne is ook dat er zelfgemaakt lekkers tussen zit én dat proef je ook. Heel aangenaam om je zondag zo te kunnen beginnen! Dikke aanrader!

Bart & Anke

heerlijk ontbijt

5,0 rating
september 10, 2020

een ontbijt om U tegen te zeggen,heel goed verzorgd en lekker ook meer dan voldoende,we hadden ons buikskes goed rond gegeten.We gaan heel snel opnieuw bestellen en ook iemand een ontbijt cadeau doen,een echte aanrader

Daniels Anita

Super trouwontbijt!

5,0 rating
augustus 24, 2020

Tastoe Kermt vervulde onze verwachtingen en zoveel meer! Versheid ten top, heerlijk zelfbereide extra’s, grote porties, originele verpakkingen,… Wij zijn fan!

Elke

Topontbijt

5,0 rating
augustus 24, 2020

Wow! Zo mooi verzorgd, uitgebreid en lekker. Ook extra punten voor de persoonlijke aanpak ❤️ Aanrader!

Jill en Pieter-Jan

Heerlijk voldoende

5,0 rating
augustus 21, 2020

Heel lekker ontbijt voor vrouwtje en kleinkinderen. Echt van genoten en goed gevarieerd. Meer dan voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar

Willy

Delicious delight

5,0 rating
augustus 10, 2020

Super lekker en zeer uitgebreid ontbijt. Alles heel vers. De chocolate chip cookies zijn ook een echte aanrader!

Thomas Vandevenne

Kraakverse kwaliteit

5,0 rating
augustus 9, 2020

Ontzettend genoten van delicious delight en healthy habits. Super enthousiaste levering, kraakverse producten met veel zelfgemaakte lekkernijen en heel leuk gepresenteerd met die leuke boodschapjes! Een echte aanrader!

Kathleen

Heerlijk ❤️

5,0 rating
augustus 3, 2020

Gewoon perfect 😋

Lore

Basis ontbijt +kind ontbijt

5,0 rating
augustus 2, 2020

Was heel lekker alles vers gemaakt en op tijd geleverd wij bestellen zeker nog eens

Blokken

Super ontbijt

5,0 rating
augustus 2, 2020

Heel lekker ontbijt, zeer uitgebreid (we hebben er ook nog van kunnen lunchen), alles was vers, de eitjes nog warm.
De super lekkere Zelfgemaakte koekjes waren een leuke extra.
En alles werd netjes op tijd geleverd. Kortom, we bestellen zeker nog eens!

Anniek

Top ontbijt !

5,0 rating
augustus 1, 2020

Ik had voor mijn man zijn 30e verjaardag een verrassing ontbijt laten leveren aan huis.
Wauw, hoeveel en hoe ontzettend lekker was dit allemaal. De zelfgemaakte koekjes, granola,confituren, top!
Verse broodjes, allemaal zeer lekker.
We bestellen hier zeker en vast nog aan, top service en vriendelijk!
Zo steunen we de lokale handelaar 👍

Annemie Feytons

Super verzorgd en lekker

5,0 rating
juli 26, 2020

We hebben genoten van een zeer uitgebreid, goed verzorgd en lekker ontbijt. Zelfs met glutenvrije alternatieven !
Absolute aanrader.

Katrijn Franssens

Lekker en uitgebreid ontbijt.

4,0 rating
juli 25, 2020

Gevarieerd,netjes ecologisch en tijdig geleverd. Je blijft zeker niet met honger achter. Een aanrader.

Luc & Marijse

Koninklijk ontbijt!

5,0 rating
juli 25, 2020

5 sterren en basta! Zeker voor herhaling vatbaar!

Bruyninckx

Top ontbijt

5,0 rating
juli 25, 2020

Een heerlijk uitgebreid ontbijt met een vriendelijke glimlach aan huis geleverd. Dit gaan we zeker nog bestellen en daar moet niet altijd een reden voor zijn. Een echte aanrader!

Bart en Tina

Topontbijt

5,0 rating
juli 21, 2020

We hebben heel lekker gegeten. We hebben genoten van de yoghurt met fruit en granola, hmmm ! En alles mooi verzorgd.
Gaan we zeker nog eens doen.

M&M

Zalig ontbijt

5,0 rating
juli 21, 2020

Heerlijk ontbijt met verse producten, vriendelijk aan huis gebracht met oog voor details
Een echte aanrader, wij gaan het alvast nog eens doen😉
Doe zo verder!
Echt top!

Brecht en Helena

Heerlijk, gevarieerd en verzorgd

5,0 rating
juli 21, 2020

Lekker en voor elk wat wils. Goede producten en met heel veel smaak ontbeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Patrik Dekeyser

Echt de moeite! 😍

5,0 rating
juli 18, 2020

Leuk ontbijt met héél veel keuze en lekkers!
Voor herhaling vatbaar.
Zeker een aanrader.

Marisa Ruff

Geweldig, geweldig en euhm.... geweldig!

5,0 rating
juli 11, 2020

Weer heerlijk genoten van het lekkere, kwalitatieve en uitgebreide ontbijt.
Wij maken er graag een gewoonte van en kunnen het enkel maar iedereen aanraden!

Joost, Jolien en Emile

Heerlijk!

5,0 rating
juli 6, 2020

Een heel lekker en afgewerkt ontbijt, van de omeletjes en broodjes tot de quotes in het pakket! Onze ervaring was echt helemaal top!

Jannick & Zoë

Heerlijk en vers

5,0 rating
juli 5, 2020

Mijn vriend en ik vonden het een heerlijk ontbijt met verse producten. Alles vers gemaakt. Dikke duim 👍

Kim

Uitgebreid in aanbod, geweldig in smaak en attent in levering!

5,0 rating
juni 30, 2020

Super leuke ervaring. Van begin tot eind.
Eerst was er een spontane, vriendelijke en op maat gemaakte reservatie, waarbij een aanpassing geen enkel probleem was.
Vervolgens kwam er een extra attentie door het bijvoegen van gemalen en speciaal bestelde koffie 🙂
Toen volgende er een punctuele levering, netjes op het afgesproken uur.(ondanks de toch wel verre verplaatsing)
De kwaliteit van de inhoud was uitgebreid, heel lekker, vers én kwalitatief.
Wij bestellen snel en zeker vaker terug.
Tot op heden ‘DE’ referentie als het op ontbijt aan huis aankomt.
de tip die we graag nog meegeven is: Doe eigenlijk gewoon zo verder! Verlies niet het oog op de details en kwaliteit waarin jullie nu uitblinken.

Adelanto

Suuuuper lekker!

5,0 rating
juni 27, 2020

Een zeer uitgebreid ontbijt, voor ieder wat wils. Nog nooit ergens zulk ontbijt gezien voor deze prijs. De kleine afwerkingen zijn mooi voor het oog en maken het concept volledig af! Toppers!

Janne

Overheerlijk!

5,0 rating
juni 21, 2020

Super lekker, alles mooi verzorgd en meer dan genoeg! Een echte aanrader!

Tine Weltens

Kwaliteit, eigenheid en bovendien heerlijk smullen!

5,0 rating
juni 17, 2020

Levering: op tijd stond de knappe, delivery guy van Tastoe voor onze deur. “goeie morgen! ”
Presentatie: alles mooi verpakt met net dat tikje extra, een lintje, een strikje, een kaartje, een quote… Leuke combinatie van verschillende materialen, goede schikking in de originele ontbijt doos.
Kwaliteit: Zeer verse, huisgemaakte producten, koude en warme producten perfect op temperatuur. Heerlijke smaken, met een goede combinatie tussen hartig, fris, fruitig en zoet.
Hoeveelheid: buikjes meer als rond gegeten en nog wat plaats moeten maken in de koelkast. Zeker meer als genoeg.
Besluit: Alles en nog veel meer wat een zeer goed ontbijt nodig heeft!

An Grevendonk