Van bestelling tot levering

Bestellen?

 

 • Via mail of via het bestelformulier op de site. Wij sturen je nadien nog een e-mail met de bevestiging en afspraken rond de betaling.
 • Via een messenger bericht. Check onze Facebookpagina @Tastoe Kermt.
 • Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar van 17u tot 22u. Spreek gerust een boodschap in, indien we niet meteen opnemen. We bellen je zo snel mogelijk terug!

  Je krijgt een bevestiging na bestelling. Vanaf dat moment doen wij het nodige zodat je ontbijt op de gewenste datum wordt geleverd.

Betalingsmogelijkheden

 • Via overschrijving of contant bij levering
  Dit wordt afgesproken bij je bestelling.
  Indien er via overschrijving wordt betaald, vragen wij je om minimaal 2 dagen op voorhand over te schrijven op BE50 7360 6727 4618 met vermelding van je naam en datum van levering.

Levering

 • Tastoe levert ontbijt aan huis op zon-  en feestdagen tussen 7 uur en 12 uur. De ontbijten worden in het uur van jouw voorkeur geleverd:
  7 uur – 8 uur
  8 uur – 9 uur
  9 uur – 10 uur
  10 uur – 11 uur
  11 uur – 12 uur
 • De levering is gratis in een straal van 10 kilometer. Dat betekent dat we onder andere gratis leveren in de de volgende gemeentes: Kermt, Spalbeek, Stevoort, Kuringen, Stokrooie, Hasselt, Kiewit, Zonhoven, Lummen, Herk-de-Stad, Schulen en Halen.

  Woont u niet binnen een straal van 10 kilometer, maar wil je toch genieten van een lekker ontbijt? Geen probleem! Wij vragen €1 per kilometer van ons zaakje tot het adres van bestemming.